egyéb kezelések

Alakformáló és testkezelő stúdiómban a Hypoxin, vákuumos nyirokmasszázson
és az UV mentes barnuláson kívül a következő szolgáltatásokkal is várlak benneteket:

• EMS - elektrostimuláció
• Testtekercselés (Body Wrapping)

EMS - elektrostimuláció

A Myostim elektrostimulációval működő gép amely 45 perces kezelés alatt akár több százszor aktiválja az izmokat anélkül, hogy a vendégnek különösebb erőfeszítést kellene tennie.

Az elektrostimuláció folyamatosan váltakozó összehúzódási és ellazítási intervallummal mozgatja meg a kiválasztott izomcsoportokat, újraformálva és tónusba hozva a petyhüdt és rugalmasságukat vesztett területeket.
Img
Ezzel a technikával elérhető, hogy csak a kívánt izmok dolgozzanak, elkerülve a test azon területeinek erősödését, amelyek esztétikai szempontból nem kívánatosak.

A készülék használata rendkívül hatékony és kényelmes, pihenés közben, rövid idő alatt látványos és hosszú távú eredmények érhetők el.

Az EMS nagy előnye még az aktív tornával szemben, hogy nem kíván állóképességet, amely hiánya általában kevésbé eredményessé teszi a kívánt hatást. Nagy különbség még, hogy nem jön létre fáradsági érzet és izomláz, de a készülék anyagcsere gyorsító hatása miatt alkalmas izomláz oldására is.

A kezelés végén a páciens pihentebbnek, könnyebbnek érzi magát.

Az elektrostimulációt hatékony tudjuk alkalmazni nemcsak izom fejlesztésre, de a bőr szerkezetének javítására is. Kezelés végére izmok tónusosabban, a bőr pedig feszesebb lesz.

Ellenjavallatok: Pace maker vagy szívproblémák esetén a felső testen, implantátum feletti testrészen, várandósság ideje alatt, lázas állapot vagy a kezelendő felület gyulladása, daganatos megbetegedések, bőrbetegség, fertőző betegségek, lázas állapot.

Testtekercselés (Body Wrapping)

A Body Wrapping egy speciális testtekercselési eljárás, a kompressziós terápia és az aromaterápia kombinációja. A kezelés célja, hogy serkentse a zsírégetést, vérkeringést és a nyirokáramlást.
Img A testtekercselés során a vendéget egy aromaterápiás krémmel kenjük be. A krém olyan összetevőket tartalmaz, melyek erősítik és feszesítik a kötőszövetet, felgyorsítják a zsírszövetek anyagcseréjét és a zsírlerakódások elégetését. Fokozzák a sejtanyagcserét, így az anyagcsere-folyamat felesleges termékei a salakanyagok elhagyják a zsírsejteket, és ez a folyamat egy természetes salaktalanításhoz vezet.

A krém önmagában nem okoz eredményt a body wrapping során, mert a felszabadított salakanyagoknak még távozniuk kell a szövetekből. Ezt idézi elő a kezelés második fázisa, a testtekercselés, amely egy speciális fóliával történik, megfelelő irányban és erősséggel, a bokáktól egészen a mellkasig. A nyomás, amelyet a testtekercselés során használt fólia a szövetekre gyakorol, segíti a nyirokfolyadék nyirok utakba történő áramlását és keringését.

Ennek hatására a felhalmozódott salak- és méreganyagok kitisztulnak a kezelt területről és a kiválasztó szerveken keresztül kiürülnek.